Om mig

Om mig

Profilbild Fotograf Viktor Sundberg - Foto: Niklas OlssonJag brinner för att lära ut foto och har hållit fotokurser för privatpersoner och företag i över 10 år. Jag är även kursledare och kursutvecklare för Canon, men mina egna kurser passar alla – oavsett kameramärke.

Tusentals har lärt sig fotografera genom mina fotokurser. Även mina böcker Fotoskolan 1 och 2 är populära bland hobbyfotografer och används dessutom som kurslitteratur på fotoutbildningar i flera skolor.

Jag jobbar med små grupper så att jag har tid att handleda alla på ett personligt sätt. Jag håller inte igen när det gäller att berätta om mina erfarenheter och ”hemligheter” om hur jag gör och tänker när jag fotograferar. Allt i syfte för att du ska utveckla ditt fotograferande och få ut så mycket som möjligt av din fotokurs.

Mitt mål är inte bara att du ska lära dig mer, utan även inspireras till att fortsätta din utveckling själv eller tillsammans med dina fotovänner. Mina kurser är mer än bara kurser. De är lärorika och spännande fotoupplevelser som du minns länge.

Ta steget och gå en fotokurs! Jag tror inte att du kommer bli besviken.

Fotograf Viktor Sundberg AB
Stensoppen 1
435 40 MÖLNLYCKE

Telefon: 0736 – 54 54 09
E-post: info@viktorsundberg.se

Godkänd för F-skatt

Medlem i Naturfotograferna /N samt PhotoNatura.