Presentkort

Presentkort – ge bort en fotokurs

Presentkort upplevelse | FotokursDen perfekta presenten till den fotointresserade!

Mina fotokurser är så mycket mer än bara kurser. Att komma ut i spännande natur eller fotografera en modell i en riktig studio är en fantastisk upplevelse. Att dessutom lära sig att fotografera tillsammans med en erfaren fotograf och utbildare gör upplevelsen total. Mina kurser är både spännande och lärorika – perfekta upplevelser helt enkelt!

Så här beställer du presentkort
Välj en specifik kurs eller ett valfritt belopp. Nya kursdatum tillkommer löpande vilket gör att det alltid dyker upp lämpliga dagar att gå kursen. Presentkort och faktura skickas till den e-postadress du anger. Presentkort löses sedan in av deltagaren i samband med kursbokningen.

Fält markerade med * är obligatoriska.

Välj presentkort / fotokurs *

Annat belopp (om du ej valt specifik kurs)

BESTÄLLARENS UPPGIFTER

Fullständigt namn *

E-post *

Mobilnummer *

Gatuadress *

Postnummer *

Ort *

Fullständigt namn på den som ska lösa in presentkortet *

Nyhetsbrev med gratis fototips
 Kryssa i denna ruta om du vill ha mitt nyhetsbrev med gratis fototips och information om nya fotokurser – max sex utskick per år.

VILLKOR FÖR PRESENTKORT
Presentkort samt faktura skickas till din e-postadress. Presentkortet är en personlig värdehandling och kan endast lösas in av personen du skrivit på sista raden i formuläret. Presentkort kan ej återbetalas eller bytas mot kontanter eller andra produkter. Presentkortet är giltigt i ett år från beställningsdatum.